Bluefin LED onderwaterverlichtingen


Roschmarine is importeur en distributeur van een exclusief assortiment watersportartikelen. Op het gebied van onderwaterverlichting hebben we gekozen voor de kwaliteit, uitstraling en hoge standaard van Bluefin LED. Bluefin LED onderwaterlampen zijn geschikt voor alle soorten boten en jachten. Schoonheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijk gebruik zijn gegarandeerd. In ons assortiment o.a.:

  Bluefin LED Piranha P3, opbouw onderwaterverlichting

  Bluefin LED Piranha P6 NITRO SM, voor boven of onder de waterlijn

Bluefin LED Piranha P3, opbouw onderwater verlichting


Dit type is geschikt voor op de hek of de romp van uw boot. Dit compacte model, uitsluitend geschikt voor 12V, produceert een krachtige 1400 lumen. De Piranha P3 is zeer geschikt voor boten met een maximale lengte van 7 meter en is zeer eenvoudig te installeren. Alles wat nodig is een kleine kabel doorvoer en 3 bevestigingsschroeven. Bluefin led Piranha P3, opbouw onderwater verlichting is leverbaar in de kleuren: Kobalt Blauw, Diamant Wit, Smaragd Groen en Saffier Blauw.

Bluefin LED Piranha P6 NITRO SM


Dit type is geschikt voor op de spiegel of de romp van uw boot. Dit compacte model, uitsluitend geschikt voor 12V en 24V, produceert een krachtige 4500 lumen. De Piranha P3 is zeer geschikt voor boten met een maximale lengte van 15 meter en is zeer eenvoudig te installeren. Geschikt voor onder en boven de waterlijn en beveiligd tegen overspanning, omgekeerde polariteit. Bluefin LED Piranha P6 Nitro SM onderwaterverlichting heeft een diameter van 110 mm, is 17,6 mm dik en is leverbaar in de kleuren: Kobalt Blauw, Diamant Wit, Smaragd Groen en Saffier Blauw.

De Bluefin LED standaard in onderwaterverlichting


Bluefin LED is een gespecialiseerd bedrijf dat zich helemaal heeft toegelegd op het ontwikkelen van maritieme onderwaterverlichting. Door deze specialisatie ontstaan technisch innovatieve oplossingen van superieur en kwaliteit. Bluefin LED bootverlichting bevat gepatenteerde en geavanceerde technologieën wat het merk een unieke positie oplevert. Over de hele wereld geniet Bluefin onderwaterverlichting aanzien vanwege het hoge technische niveau en de uitzonderlijk mooie lichtkwaliteit.

  Hoogwaardige en ongeëvenaarde prestaties

  Voordelig in vergelijk met vergelijkbare producten

  Eenvoudig door één persoon te installeren

  Installatievriendelijk bij beperkte toegang in de romp

  Geen groot boorgat vereist

  Spiegel of zijmontage

  Hydro Block & Nano Coating Technology

Wat houdt de Bluefin LED Hydro Block & Nano Coating Technology in?


Hydro Block staat voor een innovatie die is ontwikkeld voor het bieden van een hoogwaardige waterdichte weerstand. Nano Coating Technology zorgt voor een zeer hoge dichtheid van de gebruikte coating. De naam van de technologie is afgeleid van ‘nanometer’, de meeteenheid die staat voor één miljardste van een meter. De technologie maakt het mogelijk dat op microscopisch niveau zeer kleine deeltjes aan elkaar hechten, wat zorgt voor een oppervlak dat ondoordringbaar wordt voor vocht en vuil. Het voordeel: duurzaam gebruik en geen ‘houvast’ voor organismen, dus langdurige schoonheid van het product.

Vulcan ankers; gelijke klasse zonder beugel


Het Vulcan anker is het antwoord van gelijke klasse, voor jachten en boten waarbij het Rocna anker vanwege de rolbeugel niet past. Het Vulcan anker kent daarmee een bredere toepassing en is met name geschikt voor motorboten met boegreling.
Vulcan is speciaal ontwikkeld voor motorboten en zeilschepen waar een Rocna met rolbeugel niet past. Bij het Vulcan anker is de rolbeugel vervangen door een verstevigende Roll-palm™ die er, samen met de dynamisch vormgegeven schacht voor zorgt dat het anker altijd de juiste ligging aanneemt.

Hoe kiest u het juiste maat anker?


Om de juiste ankergrootte te selecteren, neemt u eerst de grootte van uw jacht als maatstaf, en vervolgens het gewicht. Als de ankergrootte niet duidelijk is, kies dan altijd het volgende grotere anker. Kies voor meerwandige boten altijd het volgende grootste ankergewicht. Op onze pagina over ankers vindt u ook een handige tabel waarmee u de juiste ankermaat kunt bepalen.
Bekijk hier ons Rocna anker aanbod