importeur van het nieuwste generatie anker.

Ongekende houdkracht, betrouwbaar, zorgeloos ankeren. Beproefd in onafhankelijke testen.

Gecertificeed door RINA als (SHHP) super high holding power anker.

GEBRUIKSVRIENDELIJK: 
Het ankeren met een Rocna kan niet eenvoudiger. Een Rocna is een multi-purpose anker, dat zich bij alle bodemgesteldheden snel zal ingraven en is daardoor maximaal veelzijdig.

Door het slimme ontwerp zoekt de Rocna altijd de juiste hoek om zich in te graven. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling en de bijzondere punt zorgen er voor dat het anker vrijwel direct in de meest voorkomende bodemsoorten ingraaft, zelf in gras en kelp.

ONGEKENDE HOUDKRACHT:
Door het uitgekiende gewichtsverdeling is het mogelijk om naar verhouding grote vloeien te creëren.Het grote concave blad zorgt voor een ongeëveneaarde houdkracht, waardoor het Rocna anker in onafhankelijke testen de 1ste plaats verdiende.( Sail & Yachting Monthly).

MILIEU VRIENDELIJK:

Geen extra loodgewicht nodig. Doordat het anker snel ingraaft en vrijwel niet sleept onstaat er minder schade aan het zeebed.

GARANTIE:
Wij garanderen dat uw Rocna het beste anker is dat u ooit heeft gebruikt, levenslang!  - End of story! -

Zie ook ankerketting,

Zie ook wartels  WASI powerball , Wichard sluitingen , Green pin sluitingen.

Alleen verkrijgbaar via de vakhandel.

          Er is een Rocna of Vulcan anker voor elk schip.
- leverbaar tot en met Rocna 275kg en Vulcan 55kg -
Om de juiste grootte Rocna of Vulcan anker voor uw boot te kiezen, volgt u de grafiek en instructies onder de grafiek en selecteer vervolgens het model.

Om het anker kiezen, treft u aan de linkerkolom de lengte van uw schip aan, dan volgt u de kolom tot aan het tonnage (gelijk is of groter) dat  uw schip aangeeft.
De gevonde uitkomst geeft het aanbevolen Rocna of Vulcan anker aan.

Onze ankeraanbeveling kaart is zeer conservatief.

In tegenstelling tot andere fabrikanten, zijn onze anker aanbevelingen geschikt voor gebruik in bijna alle omstandigheden. We baseren onze berekeningen op 50 knopen wind, bijbehorende golfhoogte, en slechte ankerbodems.
Voor meer informatie over onze filosofie en beweegredenen, raadpleeg de Rocna site het "Knowledge Base-artikel" anker grootte aanbevelingen.

Deze grafiek is slechts een richtlijn, als u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.